Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Με προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη απαντά ο κ. Τσιριγώτης για το θέμα των αμοιβών Τηλεθέρμανσης που έχει εγερθεί από επιστολή Δημότη

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητές Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Με αφορμή κατάπτυστης ανοικτής επιστολής - διαμαρτυρίας, μνημείο ψεύδους και λασπολογίας, που στρέφεται εναντίον μου, έχω να επισημάνω τα εξής: Εδώ και αρκετά χρόνια, δέχομαι από ελάχιστους, τόνους λάσπης, ωκεανούς λάσπης με αμφισβήτηση της ηθικής μου και της εντιμότητάς μου.

Πρωταγωνιστές κάποιοι συγκεκριμένοι, γνωστοί και μη εξαιρετέοι συμπολίτες μας, που εργολαβικά έχουν αναλάβει την ηθική μου εξόντωση. Μαζί τους επίσης και κάποιοι, που χαιρέκακα συμπληρώνουν τα κουτσομπολιά, για να γεμίσουν τα δικά τους κενά και να επιβεβαιώσουν την ανύπαρκτη κοινωνική τους παρουσία. 

 Επειδή όλοι οι παραπάνω δεν κατάφεραν να σας πείσουν όλα αυτά τα χρόνια, επιστρατεύουν τώρα θλιβερά και αναξιόπιστα πρόσωπα, πρώην τρόφιμους των φυλακών Κορυδαλλού, για να εξαπολύσουν έναν νέο οχετό συκοφαντίας εναντίον μου. 

 Η υπομονή όμως έχει και όρια. Έτσι αποφάσισα να προσφύγω στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη για όσα ψευδή και συκοφαντικά αναφέρονται στην επιστολή διαμαρτυρίας του "συνταξιούχου αγρότη". Εκτός από την Ελληνική Δικαιοσύνη υπάρχετε όμως εσείς, που με λογική και νηφαλιότητα, αξιολογείτε κάθε φορά τα δεδομένα , γιατί η δική σας γνώμη, έχει σημασία για μένα.


ΜΕ ΤΙΜΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ 
 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
 π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


--------------------------------------

Σας υπενθυμίζουμε την αρχική επιστολή,
την οποία Δημότης κατέθεσε στο Δήμο Μεγαλόπολης, 
και την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ:
Δημότης: "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει" στην Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης - Υπέρογκες αμοιβές χωρίς Κοινωνική Ευαισθησία

7 σχόλια:

  1. Χαχα τοσο δουλεμα ουτε ο Τσιπρας δεν μας ρίχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επι της καταγγελιας ομως, καμια απαντηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ 1250 € ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο έγκλημα ρε παιδιά σιγα ...Μαλιασε η γλώσσα μου τοσα χρονια να ρωταω που πηγαν τα 50 εκ. ευρω απο το ΕΑΠ και εσεις ασχολείστε με τα ΨΙΧΟΥΛΑ...Ας απαντήσει καποτε σε αυτο ο κ.τσιριγωτης και οι υπολυποι υπευθυνοι ,,,Εκει ειναι το χρήμα κυριοι.ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΩΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ .
      ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΥΡΟΠΟΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΆΚΙΑ ΤΟΥ Ε Α Π . . . .ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ.

      Διαγραφή
  5. το1970 οποιος μιλουσε για τους κυβερνοντες τον εκλειναν στη φυλακη! Σας θυμιζει κατι?(παιδια μη μιλατε θα παμε μεσα!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είπε και ελάλησε ο κύριος Σπύρος... Που κατηγορεί κόσμο για Γκεμπελισμό, τη στιγμή που οι επιστολές του (διότι απαντήσεις δεν τις λες), τον καθιστούν μεγάλο θιασώτη του Joseph Goebbels...

    ΑπάντησηΔιαγραφή