Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Μεγαλόπολη: Τετάρτη 28 Μαρτίου η διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ (πληροφορίες)

Πρόγραμμα διανομής κεντρικών 
προμηθειών τροφίμων 
και βασικής υλικής βοήθειας 
για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας 
για τους απόρους (ΤΕΒΑ) 
Δήμου Μεγαλόπολης

ΕΙΔΗ: ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ, ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΉΣΗΣ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΛΑΧΑΝΟ, ΜΗΛΑ,ΜΟΣΧΑΡΙ,ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ,ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΣΑΠΟΥΝΙ, ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ, ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΧΟΙΡΙΝΟ

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης και συμπράττοντα εταίρο το Δήμο Μεγαλόπολης, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).



Κ Α Λ Ε Ι
Τους Ωφελούμενους
του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», του Δήμου Μεγαλόπολης, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) από 01/02/2017 δηλώνοντας επιθυμία συμμετοχής για το Τ.Ε.Β.Α. και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί για τα είδη:

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ, ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΉΣΗΣ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΛΑΧΑΝΟ, ΜΗΛΑ, ΜΟΣΧΑΡΙ, ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΣΑΠΟΥΝΙ, ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ, ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΧΟΙΡΙΝΟ

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο 
του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» 
 Δήμου Μεγαλόπολης (Παπαναστασίου 30), 
την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 από 11:00 έως 13:30. 

Λόγω της ευαισθησίας των προϊόντων είναι υποχρεωτική η αυθημερόν παραλαβή τους προς αποφυγή αλλοίωσης δεδομένου ότι πρόκειται για ευπαθή προϊόντα.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα (SMS) και με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) και θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας τους. Αν για κάποιο λόγο ένας δικαιούχος δεν μπορεί να προσέλθει την ημέρα της διανομής μπορεί να εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλο για την παραλαβή των προϊόντων με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.



Διαδικασία συμμετοχής των ωφελουμένων στην διανομή:
1ο Βήμα: ο ωφελούμενος την ημέρα της διανομής, θα μεταβεί στο ειδικό γραφείο που θα λειτουργεί στο χώρο του Νομικού Προσώπου, ώστε να γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών.

2ο Βήμα: Ο ωφελούμενος κατευθύνεται στο χώρο της διανομής για να παραλάβει την ποσότητα που του αναλογεί.

3ο Βήμα: Ο ωφελούμενος υπογράφει την κατάσταση παραλαβής.

Αν ο ωφελούμενος δεν προσέλθει ούτε την ημέρα της διανομής ούτε την επόμενη ημέρα, τα προϊόντα παραδίδονται σε δομές συσσιτίων.

Πληροφορίες :
Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη», Παπαναστασίου 30, Μεγαλόπολη, Τ.Κ. 22200., Αρμόδιοι υπάλληλοι: Γιαννόπουλος Σωτήρης και Λαμπρόπουλος Γεώργιος τηλ. 2791360300, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη
του Δήμου Μεγαλόπολης

Χίνης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου