Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Δήμος Μεγαλόπολης:Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της Ημερίδας για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων


Συγχαρητήρια του Δήμου στους διοργανωτές της Ημερίδας 
για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση της Ημερίδας για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης στις 4/2/2018, ο Δήμος Μεγαλόπολης συγχαίρει όλους τους συνδιοργανωτές και κυρίως τους τρείς τοπικούς Συλλόγους που είχαν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης: τον Σύλλογο Γυναικών Μεγαλόπολης, την ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζώνης.

Επίσης ο Δήμος ευχαριστεί για την συμμετοχή την συντονίστρια του πάνελ, όλους τους θεσμοθετημένους φορείς, τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων, καθώς και όλους τους εισηγητές που συνέβαλαν στην επιτυχία της Ημερίδας, την οποία με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν πολλοί συνδημότες μας.

Ευχόμαστε σε όλους τους διοργανωτές και συμμετέχοντες να έχουν πάντα δύναμη για τέτοιες ουσιαστικές και χρήσιμες δράσεις.

Εκ του Δήμου

12 σχόλια:

  1. Χα! Χα! Χα! Καλά, τι πίνουν εκεί στον Δήμο Μεγαλόπολης και δεν μας λένε; Ποια επιτυχία, κύριοι της Ημερίδας; Γκράντε αποτυχία ήταν! Μεταξύ μας έγινε η εκδήλωση και το μαρτυρούν οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν. Μην κοροϊδεύετε τόσο φανερά τον κόσμο, δεν κάνει, θα το βρείτε μπροστά σας αυτό! Άκου, επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ.ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ?ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΕΛΕΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ?ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΟΥ ΜΗΛΙΣΕ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ.ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Όχι απλά υποκριτές, φίλε μου. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! Και καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια! Γελάνε και τα τσιμέντα με δαύτους!

      Διαγραφή
  2. Μια τέτοια ημερίδα είναι πράγματι σημαντική φτάνει να αναλογιστούμε ότι σχεδόν κάθε σπίτι ,κάθε οικογένεια , έχει χάσει ένα μέλος της ( φίλο ,παιδί ,γονιό ,αδελφό) άδικη θυσία μιας άτυχης στιγμής, μιας κακιάς επιλογής , μιας απερισκεψίας. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι δύσκολο να μην μας έχει αγγίξει ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως αυτό των τροχαίων ατυχημάτων και είναι μάλλον ανούσια η αντίρρηση σχετικά με την επιλογή της ημέρας. Και δεν αναφέρομαι ασφαλώς στο επίκαιρο θέμα του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (δεν γνωρίζω τον αριθμό των διαδηλωτών) αλλά κυρίως στο ενδιαφέρον που δείχνουμε σε θέματα που αφορούν την ενημέρωση και περισσότερο την πρόληψη. Το πρόβλημα κατά την άποψη μου δεν είναι ΜΟΝΟ πότε γίνεται , ποιος κάνει την εκδήλωση ,ποιος την παρακολουθεί ,ποιος πολιτικός βραβεύεται και γιατί η αν σε τελική ανάλυση είναι καλά τα τυροπιτάκια και καλοντυμένες οι κυρίες ¨καλυστώ¨. Το πρόβλημα είναι πόσες κλήσεις έχει σβήσει ο περιφερειάρχης, πόσες ο δήμαρχος, πόσες ο τάδε βουλευτής , για ΠΑΙΔΙΑ που οδηγούν χωρίς κράνος ,χωρίς ζώνη ασφαλείας, πάνω από τα όρια ταχύτητας και πολλάκις μεθυσμένα . Το θέμα είναι πόσοι γονείς θεωρούν ΜΑΓΚΙΑ το δεκαεξάχρονο τους να οδηγεί παριστάνοντας τον Σουμάχερ, ξενυχτώντας και πίνοντας χωρίς έλεγχο. Το θέμα είναι τι κάνει ο αστυνομικός διοικητής (ομιλητής βεβαίως της εκδήλωσης )αποκλειστικός υπεύθυνος για όλο αυτό το ΜΠΑΧΑΛΟ της οδικής συμπεριφοράς και ανευθυνότητας που επικρατεί στην πόλη μας (εκτός κι αν διαμένει σε άλλη περιοχή). Το θέμα είναι τι κάνει ο το Δ.Σ. της ΑΛΜΑ για τα μέλη της που δεν συμβαδίζουν με τις κατευθύνσεις της ημερίδας .Το θέμα είναι τι κάνει ο δήμαρχος για τους συμβούλους του που σερβίρουν ποτά σε ανήλικους μόνο για ίδιον οικονομικό όφελος αδιαφορώντας για τις τραγικές επιπτώσεις .Τελειώνοντας στην διάρκεια της εκδήλωσης δεν άκουσα τίποτα για τον βασικό φορέα υγείας της πόλης. Από όσο γνωρίζω σε ένα τροχαίο καλούμε το 166 η το κέντρο υγείας της περιοχής και μάλλον όχι τον ιατρό Τσιχλη που έτσι κι αλλιώς αδυνατεί να προσφέρει στο συγκεκριμένο τομέα. Ρωτώ λοιπόν πόση ώρα χρειάζεται να έρθει το 166 από την έδρα του στην Τρίπολη σε ένα τροχαίο που διαδραματίζεται στην περιοχή Π.Χ.ΒΑΓΚΟΥ και πόσο σημαντική είναι αυτή η χρονική περίοδος για έναν πολυτραυματία τροχαίου. Επίσης ρωτώ κατά πόσο το Κ.Υ . διαθέτει το εκπαιδευμένο προσωπικό που χρειάζεται για τέτοια περιστατικά (εδώ θα μου πεις δεν διαθέτει οδηγό) και τι κάνει η δημοτική αρχή γιαυτό. Πόσο πιο χρήσιμα θα γίνονταν τα πράγματα αν σε μια περιοχή σαν την Μεγαλόπολη υπήρχε σταθμός του 166 η έστω κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών στο υπάρχον Κ.Υ. Η μεγαλύτερη βοήθεια που θα μπορούσαν να προσφέρουν (αν πράγματι το ήθελαν ) όλοι αυτοί οι επίσημοι που αποτελούν τις γλάστρες σε κάθε εκδήλωση (μάλλον για να καλύπτουν τα έξοδα της) είναι να κάνουν άπλα και ΣΩΣΤΑ τη δουλειά τους μπας και σωθεί καμιά αθώα Μεγαλοπολίτικη (και όχι μόνο) ΨΥΧΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για αυτα που εγραψες γιατι με εβγαλες απο τον κοπο.Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λεω.Αυτη ειναι η ουσία ολα για το θεαθήναι.Γιαυτο και βλεπεις ανθρώπους γλάστρες που δεν έχουν καμια μα καμια σχεση με το αυτο που πρεσβέβουν.Τι μπορουν να υποστηρίξουν οταν ειναι άσχετοι με το αντικείμενο?Και παλι μπραβο για τον τροπο που σκεφτεσαι και που γράφεις.

      Διαγραφή
    2. Και είναι μήπως τυχαίο, που όλο τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα από κάποιους πολύ συγκεκριμένους Συλλόγους, διοργανώνουν τέτοιες Ημερίδες; Τι φιλοδοξίες έχουν κάποια Μέλη των Διοικητικών τους Συμβουλίων; Ακούγεται ότι ένας από αυτούς πάει για Σύμβουλος ή και Δήμαρχος - Σωτήρας (τρομάρα του!) και μία κυρία πάει για Δημοτική Σύμβουλος, υποψήφια και στην προηγούμενη αναμέτρηση - δεν χόρτασε από το πρώτο "φούμο", γυρεύει και δεύτερο! Έλεος πια με δαύτους, βαρεθήκαμε να τους ακούμε και να τους βλέπουμε να παρουσιάζουν για επιτυχίες τις αποτυχίες τους και για μεγάλα έργα κάτι κοπές πίτας, χορούς με τριάντα άτομα και καφεδάκια μεταξύ φιλενάδων. έχει χαθεί η αίσθηση του μέτρου αλλά δεν υπάρχει και τσίπα!

      Διαγραφή
  3. Μεγάλη η κατρακύλα του Δήμου Μεγαλόπολης και φυσικά του ιδίου του Δημάρχου, όταν βγάζει ανακοίνωση ότι η συγκεκριμένη Ημερίδα ήταν πετυχημένη. Που την είδατε, κύριοι, την επιτυχία; Στο όνειρό σας; Γιατί στην πραγματικότητα η αίθουσα ήταν σχεδόν άδεια και οι πιο πολλοί από τους παρευρισκομένους ήταν μέλη των διοργανωτών Συλλόγων. Συνέλθετε γρήγορα, γιατί όχι μόνον εκτίθεστε αλλά ξεφτιλίζεστε τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα, χα, χα... Μου άρεσε το "γρήγορα"! "Ψηλέ", αν δε το έχεις καταλάβει, εκεί στο παπαδοπουλοτσιριγωτοφουσεκέικο κάνουν κουμάντο εδώ και τρεισήμισυ χρόνια περίπου! Τώρα θα συνέλθουν;

      Διαγραφή
    2. "Κοντός ψαλμός, αλληλούια", θα πουν στο Δήμο, όταν θα έρθει ο καιρός των εκλογών. Αλλά δεν υπάρχει και σθεναρή αντιπολίτευση, οπότε "λύνουν και δένουν" τώρα. Ξέφραγο αμπέλι. Ο Μπούρας ολίγος, ο Μιχόλουλος κάνει τα δικά του, ο Γεωργακόπουλος ανύπαρκτος - έσκασε γρήγορα η "φούσκα" του ότι φέρνει κάτι νέο, μια από τα ίδια και χειρότερα, ο Λαμπρόπουλος δεμένος στο κομματικό του άρμα. Η Μεγαλόπολη ατύχησε, φίλοι μου, δεν υπάρχει άνθρωπος - ΗΓΕΤΗΣ ν' αναλάβει τον Δήμο και να τον οδηγήσει μπροστά! Μακάρι μέχρι τις εκλογές να εμφανιστεί κάποιος αλλά δεν το βλέπω. Ο Δήμαρχος πέρα από ανίκανος, μπήτι για μπήτι ε; είναι και πονηρούλης: κάνει διάφορα με κάτι συνεχείς απευθείας αναθέσεις σε φιλαράκια και συζύγους φίλα προσκείμενων κυριών - νόμιμα μέσω της Διαύγειας, αλλά ΗΘΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες ευκαιρίες συμμετοχής. Και έχει ένα ύφος "οσίας παρθένας", που λες: "αυτός είναι εντάξει" αλλά όσο το ψάχνεις, η μπόχα αναδύεται και δεν την αντέχεις. Ξυπνήστε, Μεγαλοπολίτες!

      Διαγραφή
    3. Υπαρχω εγω. Θα με ψηφισεις;

      Αν περιμενουμε απο τπυς δημαρχους να σωσους τον τοπο ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Ο μεσσισς δεν ηρθε ουτε θα ερθει ποτε. Ανοιξτε τα ματια σας και μην ζειτε σαν προβατα που θελουν καλο τσοπανη. Αμεση δημοκρατια τωρα.

      Διαγραφή
    4. Απλά παράνομα όχι μόνο ηθικά .

      Διαγραφή
  4. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΧΗΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΦΑΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
    Υ.Γ. ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΜΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Δ.Σ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΠΙΚΑ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή