Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Υπόθεση Ένο Μάτα: "Άλλο κλοπή, άλλο δολοφονία"


Συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος του Megalopoli FM 103.1, Γεωργία Δημητρακοπούλου στον Αρκαδία 93.8 σχετικά με την εμπλοκή του Ένο Μάτα, στην υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μ. Ζαφειρόπουλου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η δημοσιογράφος του Megalopoli FM 103.1, Γεωργία Δημητρακοπούλου στον Αρκαδία 93.8 και στον Χρήστο Καρνέζη, αναφέρθηκε στην εμπλοκή του πρώην ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου "Δοξας", Ένο Μάτα, στην υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μ. Ζαφειρόπουλου.

Η κ. Δημητρακοπούλου χαρακτήρισε ιδιαίτερα δυσάρεστο το γεγονός για την μικρή κοινωνία της Αρκαδικής πόλης, ενώ τόνισε ότι ο συγκεκριμένος πρώην ποδοσφαιριστής ήταν "ένα καλόκαρδο παιδί που θα μπορούσε να έχει πολύ διαφορετική εξέλιξη στη ζωή του", αλλά δυστυχώς πήρε γρήγορα την "κάτω βόλτα".

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

3 σχόλια:

  1. Το γεγονός ότι η τοπική κοινωνία θλίβεται για την πορεία αυτού του νέου, καίτοι καταγόμενου από άλλη χώρα, δείχνει πόσο έχει αγκαλιάσει τους συμπατριώτες του, εδώ και δεκαετίες.
    Η κοινωνία θεωρεί, και αυτό το νέο, δικό της άνθρωπο. Σε άλλες περιπτώσεις, σε άλλες περιοχές της χώρας, πιθανότατα, θα ήταν εντελώς διαφορετική η αντίδραση του κόσμου...
    Αυτό ας το δούμε όλοι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου, και ας αισθανθούμε περήφανοι για αυτή τη στάση μας. Ας το αναγνωρίζουν όμως και όσοι συμπατριώτες αυτού του νέου ζούν εδώ, και ας αναλογισθούν για τη συμπεριφορά των ομοεθνών τους απέναντι στους, επί χιλιάδες χρόνια, γηγενείς Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, που διώκονται σήμερα από τα σπίτια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Γεωργία άκουσα την συνέντευξή σας και πραγματικά συγκινήθηκα
    Κάνατε μεγάλο λάθος που σταματήσατε τις εκπομπές σς
    Λείπει και η ενημέρωση από΄όλους μας αλλά και το πραγματικό κοικωνικό έργο που μας δίνατε κάθε μέρα
    και να γνωρίζετε ότι όλοι ξέρουμε το γιατί σταματήσατε και είμαστε εξοργισμένοι με αυτούς που μας έχουν κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε μουγκοί στον τόπο μας
    εύχομαι να ξαναρχίσετε τίποτα άλλο δεν έχω να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ FM , με την καθημερινή εκπομπή της κας Δημητρακοπούλου προσέφερε τα μέγιστα στην ενημέρωση των πολιτών για τα τοπικά θέματα και προβλήματα, αλλά όμως ενοχλούσε τους κυρίους της εκάστοτε εξουσίας γιατί τους έβγαζε τα άπλυτα στην φόρα . Γιαυτό και προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να κλείσει.
    Όμως, και εμείς ως συμπολίτες δεν τον στηρίξαμε και τώρα μετά από καιρό αφωνίας και σκοταδισμού , όσοι σκέπτονται, καταλαβαίνουν την σημασία του τοπικού ΜΜΕ.
    Εύχομαι η κα Γεωργία να βρεί την δύναμη και το χρόνο να κάνει τουλάχιστον μερικές ενημερωτικές εκπομπές την εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή