Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

2 μέρες μετά το κλείσιμο του ΑΤ Λαγκαδίων έγινε η 1η διάρρηξη !!!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς….. λέει το ευαγγέλιο, ήλθαν τα πρώτα κακά αστυνομικά μαντάτα. Δηλαδή, μάθανε ότι το Α.Τ. Λαγκαδίων έκλεισε, πλακώσανε και οι πρώτοι πελάτες! . 
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το ενημερωτικό μελάνι για την οριστική κατάργηση του τμήματος και έχουμε την πρώτη ….διάρρηξη! 
Δεν ξανάγινε τέτοια κακή σύμπτωση.

Στις 9 – ιουν – 2017 έκλεισε οριστικά το Α.Τ. Λαγκαδίων. 
Απ’ ότι φαίνεται, οι δράστες ενημερώνονται από τα έγκυρα και έγκαιρα ρεπορτάζ των Αρκαδικών sites . Τυχαίο; Ίσως. Διότι δεν εξηγείται διαφορετικά το αστραπιαίο συμβάν διάρρηξης που συνέβει σε αγροτική κατοικία στον συνοικισμό Μπούφη Λαγκαδίων, την Κυριακή 11-ιουν-2017. 
Δύο μέρες μετά το κλείσιμο του τμήματος. 
Απίστευτο, κι όμως αληθινό…

Άγνωστοι διέρρηξαν μία αγροτική κατοικία και αφαίρεσαν κατά δήλωση του ιδιοκτήτη, διάφορα αντικείμενα και ένα σοβαρό χρηματικό ποσόν.

Ξέρετε πώς κλείνουν αυτού του είδους τα αστυνομικά δελτία; 
Ανακρίσεις διεξάγει το νέο Α.Τ. Γορτυνίας και τέλος.

Όμως, το παραπάνω ρεπορτάζ λόγω της ιδιαίτερης ανησυχητικής συγκυρίας που εσυνέβει,αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σκέψεις και επανασχεδιασμούς των ήδη καταδικασμένων σχεδιασμών . Αφιερωμένο λοιπόν στο ‘’νέο‘’ σχέδιο για τον εκσυγχρονισμό της αστυνομίας ,από την τωρινή ηγεσία του υπουργείου Προστασίας ( !!! ) του εξαθλιωμένου και βαριά φορολογούμενου πολίτη. Επίσης το κακό αυτό συμβάν είναι αφιερωμένο και στην φερόμενη σαν δημοτική εξουσία του δήμου Γορτυνίας που χωρίς να ενημερώσει τους δημότες, είτε το δημοτικό συμβούλιο, αν και ήταν ενημερωμένος για το τί σχεδιάζεται, εδώ και ένα ..χρόνο, χωρίς καμιά αντιπρόταση, ύπουλα και δόλια, έστειλε θετική έγγραφη απάντηση, με την οποία συναινούσε στην πρόταση για κατάργηση του Α.Τ. Λαγκαδίων. 
Και μη χειρότερα λοιπόν και ο θεός να βάλλει το χέρι του….αμήν.

ΠΑΝ. Β. ΧΟΥΝΤΗΣ ( 13-ΙΟΥΝ-2017



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου