Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ένας ακόμη νεκρός εργαζόμενος της ΔΕΗ στην Καβάλα

Ένας ακόμη συνάδελφος νεκρός
Θρήνος, θλίψη και απογοήτευση επικρατεί για ακόμη μια φορά στις τάξεις των εργαζομένων του ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ μετά το νέο εργατικό ατύχημα που συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 
15 Μαΐου 2017 στην Ελευθερούπολη Καβάλας
Ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός ακόμη συναδέλφου μας, ο οποίος εργαζόταν στην Περιοχή Καβάλας.

Ο άτυχος συνάδελφος εναερίτης, ηλικίας περίπου 58 ετών, περί τις 14:30 ανέβηκε με καλάθι για αποκατάσταση βλάβης στη Χαμηλή Τάση, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και παρά την έγκαιρη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, τελικά εξέπνευσε.

Θρηνήσαμε πολλούς άδικους θανάτους, χάσαμε πολλούς φίλους, αισθανθήκαμε πολλάκις την απώλεια και τη θλίψη, αλλά δυστυχώς τα ατυχήματα συνεχίζονται.
Η μεγάλη έλλειψη προσωπικού, παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις από την Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ προς τις Διοικήσεις της Επιχείρησης και τις Κυβερνήσεις, που αναγκάζει τους εργαζόμενους να εργάζονται με εξαντλητικούς ρυθμούς σε δυσμενείς συνθήκες, δίχως να δίδεται το περιθώριο ευελιξίας στους εργαζόμενους, καθιστούν το εργασιακό περιβάλλον άκρως αγχωτικό και επικίνδυνο.

Η ΕΤΕ/ΔΕΗ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή της στην οικογένεια του εκλιπόντος και εύχεται να είναι το τελευταίο ατύχημα που συμβαίνει στις τάξεις των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου