Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Δ. Νότιας Κυνουρίας: Νεκρός εργάτης καθαριότητας -21 οι νεκροί από το 2014

Τραγική κατάληξη είχε εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε  στο Λεωνίδιο, σε απορριμματοφόρο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, κατά το οποίο τραυματίστηκε ο 57χρονος Παναγιώτης Τσεμπελής, που εργαζόταν ως συνοδός στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Όπως γράφει το leonidion.gr, το δυστύχημα συνέβη στις 9.30 το πρωί, όταν σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες ο άτυχος άντρας κατέβηκε από τη θέση του και βρέθηκε μεταξύ του οχήματος και παρακείμενου τοίχου τη στιγμή που το όχημα βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο άτυχος εργάτης κατά την διακομιδή του στο Παναρκαδικό νοσοκομείο διατηρούσε τις αισθήσεις του και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Με το συγκεκριμένο δυστύχημα, ο αριθμός των νεκρών εργαζόμενων ανεβαίνει στους 21.

2 σχόλια:

  1. 21 νεκροί. Εργάζονται για ένα κομμάτι ψωμί, σε άθλιες συνθήκες και σε συνεχείς κινδύνους. Ας γράψουμε και γι' αυτούς. Και κυρίως να πούμε δυο λόγια για να μην γίνουν οι νεκροί 22. Για τέτοια θέματα να αγωνιζόμαστε, όχι φιέστες και πανηγύρια. Καλύτερες συνθήκες εργασίας για όλους αλλά πρώτα απ' όλα για τους ανθρώπους που μαζεύουν τα σκουπίδια μας ή ασχολούνται με την καθαριότητα γενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ...ΠΕΡΗΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ?

      Διαγραφή