Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Μεγαλόπολη: Έκτακτο ΔΣ για τα Επικίνδυνα Απόβλητα

Μεγαλόπολη:
Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τα Επικίνδυνα Απόβλητα
Πέμπτη 23/2/2017 ώρα 3 το μεσημέρι




Θέμα:
 η έγκριση και δημοσίευση σε ΦΕΚ του ΕΣΔΕΑ
(Έγκριση Σχεδίου Διαχείρισης Επικινδύνων Αποβλήτων)
με προβλεπόμενη θέση την Μεγαλόπολη

--------------------------------------------------------------
ΣΧΟΛΙΟ:
Όλοι οι Μεγαλοπολίτες πρέπει να είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!!

4 σχόλια:

  1. Ο άβουλος και μοιραίος τωρινός Δήμαρχος της Μεγαλόπολης και όσοι τον στηρίζουν στην ανικανότητά του, αν έχει λίγο αίσθημα ντροπής και τσίπα, θα παραιτηθεί αμέσως από το αξίωμά του γιατί δεν κατάλαβε τι γινόταν και τώρα η Μεγαλόπολη και τα γύρω χωριά - που σημειωτέον τα έχει εγκαταλείψει στη μοίρα τους μη κάνοντας κανένα έργο - θα χαβουζοποιηθούν. Κύριε Διονύση Παπαδόπουλε, παραιτηθείτε αμέσως από Δήμαρχος και μπείτε μπροστά σαν απλός πολίτης - Μεγαλοπολίτης στον αγώνα κατά της εγκατάστασης των τοξικών αποβλήτων στην περιοχή μας. Για μια φορά - ΤΩΡΑ - δείξτε ότι δεν φοράτε τα παντελόνια μόνο για να κρύψετε τη γύμνια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πρώην Φαλαισίας κάνει κουμάντο. Σε αυτόν να απευθυνθείτε

      Διαγραφή
  2. Το σημαντικό είναι ότι ενώ το ΦΕΚ έχει βγεί εδώ και ένα μήνα , αποδεικνύεται ότι η Δημοτική Αρχή δεν παρακολουθούσε το θέμα, ή κάνει την πάπια.
    Δηλαδή, εάν δεν το πρόεβαλε ο Μεγαλόπολη ΦΜ, θα περνούσε η προθεσμία ενστάσεων της 7/3/17 και κανείς δεν θα ήξερε τίποτα.
    Αντί οι Δημοτικοί άρχοντες να ενδιαφέρονται για τα σοβαρά θέματα όπως : ΧΥΤΕΑ - Βιοτεχνικό πάρκο - Θέατρο -Τηλεθέρμανση -Κέντρο Νεότητας - κτίριο Πυροσβεστικής - Ανάπτυξη- κλπ , ασχολούνται με τα καρναβάλια και τα σουβλάκια ...!
    Καλή όρεξη λοιπόν και περαστικά μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε Ιερή υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να είμαστε όλοι εκεί , να ενημερωθούμε τι συμβαίνει και να αντισταθούμε στην ενδεχόμενη καταστροφή της περιοχής μας .
    Μην περιμένετε τίποτα από συμπολίτευση και αντιπολίτευση . Κάναμε το λάθος και τους ψηφίσαμε , εμείς πρέπει να τους καταργήσουμε .
    Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε και να ενδιαφερθούμε για το μέλλον και την πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή