Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Μεγαλόπολη: Στήριξης πλημμυροπαθών συνέχεια....

της Γεωργίας Δημητρακοπούλου

Μπορούμε να διεκδικήσουμε και κάτι  πάρα πάνω;
Ας  δούμε  την κατάσταση με τα νεώτερα (ΕΠΊΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ...)

Στις 9 Νοεμβρίου λοιπόν, ο κ. Κωνσταντινόπουλος υπέβαλε ερώτημα στο νέο Υπουργό Εσωτερικών, σχετικά με τη δυνατότητα του Υπουργείου να δώσει και άλλα χρήματα στο Δήμο, πέρα από το επίσης ...τεράστιο ποσό των 80.000€ που έλαβε για να καλύψει τις ζημιές από τις πλημμύρες.
Θα θυμάστε ότι ο Δήμος έστειλε ένα έγγραφο στο Υπουργείο με το οποίο ζητούσε 6.000.000€ (αν είναι δυνατόν σε τέτοιες εποχές) ζητώντας να χρηματοδοτηθεί ακόμα και το αρχαίο θέατρο (απίστευτα πράγματα...).
Τέλος πάντων, ο Υπουργός απάντησε στον κ. Κωνσταντινόπουλο στις 16 Δεκεμβρίου, σημειώνοντας ότι το Υπουργείο δίνει πολλά χρήματα στο Δήμο για έργα, της τάξης των 300.000€ (άλλα γελοία πράγματα) και έδωσε και αυτά τα 80.000€ για τις πλημμύρες...
Και τελειώνει, τονίζοντας ότι αναφορικά με την καταβολή κονδυλίων στο Δήμο Μεγαλόπολης, όπως και σε κάθε άλλο Δήμο, έχει πληγεί από φυσικές καταστροφές, είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του να επανέλθει με νέο ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ αίτημα, το οποίο, εφόσον εξετασθεί από το υπουργείο, ίσως εγκριθεί.

Κοντολογίς, πρέπει επιτέλους και σε αυτόν τον τόπο να λένε οι άρχοντες, και να κατανοούν οι αρχόμενοι, την πραγματική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και τα λίγα λεφτούλια που υπάρχουν να τα διαθέτουν εκεί που υπάρχει ανάγκη και όχι σε "ότι του φανεί..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου