Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

"Και οι τοίχοι έχουν αυτιά" η ιστοσελίδα για καταγγελίες διαφθοράς στο Δημόσιο (Δείτε το)



ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2016

Από την ίδρυσή μας τον Ιούλιο 2016 έχουμε δεχτεί πολλαπλές καταγγελίες διαφθοράς στο δημόσιο μέσω της ιστοσελίδας μας http://kaioitoixoi.org/.

Έχοντας λάβει συστηματικές καταγγελίες έχουμε ισχυρές ενδείξεις για την εμπλοκή των παρακάτω προσώπων σε παράνομη και ανήθικη συμπεριφορά:

Γκότση Σοφία Γ., ΔΟΥ ΙΖ Αθήνας
Δαυίδ Φωτεινή, ΔΟΥ Κατοίκων Εξωτερικού
Λαμπρόπουλος Γεώργιος, ΔΟΥ Δ Αθήνας
Μακρή Ευδοκία, ΔΟΥ Γλυφάδας
Τζανετάκης Αναστάσιος, ΥΕΔΔΕ

Τα παραπάνω πρόσωπα έχουν κατηγορηθεί για την κατάχρηση της θέσης τους για προσωπικό κέρδος: ανήθικη συμπεριφορά προς φορολογούμενους, προνομιακή μεταχείριση δημοσίων υπαλλήλων, συμπαιγνία για φοροδιαφυγή, και προσωπικές παραβιάσεις των ελέγχων κεφαλαίου σε λογαριασμούς εξωτερικού.

Παρακινούμε τις σχετικές αρχές να διερευνήσουν περαιτέρω και να λάβουν τα αρμόδια μέτρα.

Ο στόχος μας είναι να αναδείχνουμε πιθανά επεισόδια διαφθοράς για περαιτέρω διερεύνηση.
Η καταγγελία διαφθοράς μέσα στην κυβέρνηση προς την κυβέρνηση δημιουργεί μια κουλτούρα αυτορρύθμισης που δεν έχει ωφελήσει τους Έλληνες πολίτες.

Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες που έχουν ήδη υποβάλει στοιχεία, και παρακαλούμε κάθε πολίτη στου οποίου την αντίληψη υποπίπτει οποιοδήποτε περιστατικό διαφθοράς να το καταγγέλει ανώνυμα και με απόλυτη ασφάλεια στην ιστοσελίδα μας http://kaioitoixoi.org.


Και Οι Τοίχοι Έχουν Αυτιά είναι μια οργάνωση που θέλει να συμβάλει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ελλάδα.

Εάν αρχίσουμε να φερόμαστε όλοι σαν οι τοίχοι να είχαν αυτιά, θα χτίσουμε ένα πιο γερό, παραγωγικό και φωτεινό μέλλον για τα παιδιά μας.

W: http://kaioitoixoi.org και http://evenwalls.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου