Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Π. Χριστόπουλος: κάλεσμα στο 2ήμερο Σχολικό Παζάρι του "Χαμόγελου" στην Τρίπολη

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Είναι γνωστό ότι το μέλλον του κάθε τόπου είναι τα παιδιά! Κάθε γενιά πρέπει να προστατεύει το μέλλον των παιδιών, γιατί αυτά αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί η κοινωνία. Είναι λοιπόν καθήκον μας να προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο «Αύριο», δείχνοντας την αγάπη μας προς τα μικρά παιδιά, ιδιαίτερα εκείνα που έχουν ανάγκη από την υποστήριξη αλλά και τη φροντίδα μας.

Ως χορηγός της εκδήλωσης που διοργανώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην πόλη μας, σας καλώ όλες και όλους να συμμετέχουμε ενεργά και ουσιαστικά στο διήμερο Σχολικό Παζάρι, που θα γίνει στην πλατεία Πέτρινου, την Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016, και ώρες από 10:00 μέχρι 12:00 το πρωί και από τις 19:00 μέχρι τις 22:00 το απόγευμα, με σκοπό την ενίσχυση των εσόδων του. Το «Χαμόγελο» είναι ένας από τους θεσμούς που στηρίζουν με συνέπεια και αγνότητα πολλά από τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Eμείς, από το Κέντρο Μαιευτικής – Γυναικολογίας “Healthy Lady”, με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ζεστασιά συνεχίζουμε τη στήριξη μας σε σημαντικές προσπάθειες και πρωτοβουλίες, ώστε το χαμόγελο να μπορεί να παραμείνει στα χείλη όλων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε, όχι μόνο όσο το δυνατόν καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες αλλά και ανθρώπινη φροντίδα, σε όσους περισσότερους το έχουν ανάγκη.


Παναγιώτης Χριστόπουλος MD,MSc,PhD,IFEPAG
Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
Ισαάκ και Σολωμού 18, πλατεία Πετρινού, Τρίπολη,
Τηλ 2710 22 22 25
www.γυναικολογος.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου