Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Διορίζονται μετά από 18 χρόνια οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ του 1998. Δείτε που

Σε πέντε υπουργεία και εποπτευόμενους φορείς τους, κατανέμονται οι 1720 επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, που διενεργήθηκε το 1998, με απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης και που αναμένεται να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ.

Πρόκειται για συμμετέχοντες στον γραπτό διαγωνισμό 8/1997 του ΑΣΕΠ που εντάχθηκαν σε πίνακα διοριστέων που κατάρτισε το ΑΣΕΠ, καθώς πέρασαν τη βαθμολογική βάση.

Ο δρόμος της επαγγελματικής αποκατάστασής τους άνοιξε τον περασμένο Μάιο με την προκήρυξη 1ΕΓ/2016 του κ. Βερναρδάκη, στην οποία ζητήθηκε η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων δημοσίων υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του δημόσιου τομέα.

Έτσι, 434 επιτυχόντες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), 243 Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και 1.043 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) κατανέμονται σε ισάριθμες οργανικές θέσεις των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (υπηρεσίες πρώτης υποδοχής και ασύλου), Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (εισαγγελίες πρωτοδικών, πρωτοδικεία, ειρηνοδικεία, εφετεία, φυλακές κ.λπ.), Υγείας (νοσοκομεία, κέντρα υγείας), Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (κεντρική υπηρεσία, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ.λπ.) και Πολιτισμού και Αθλητισμού (κεντρική υπηρεσία, μουσεία, Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών κ.λπ.).

localit.gr

4 σχόλια:

  1. Tι γίνετε με την Λευκή νύχτα στην Μεγαλοπολη που θα κάνατε τον Αυγουστο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΧΙΟΝΙ

      Διαγραφή
    2. ΤΙ?ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ?
      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
      ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
      ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΕΡΗΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ?
      ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΧΑ ΧΑ ΑΧΑΧΑ Α !

      Διαγραφή
  2. ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΙς ΤΙΜΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ,Η ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ Κ,ΠΡΟΕΔΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή