Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Τραγικές οι λεπτομέρειες θανάτου πατέρα και κόρης που εξαφανίστηκαν στις 15 Ιουλίου στην Ηλεία


Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τραγικό συμβάν του θανάτου πατέρα και κόρης τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από τις 15 Ιουλίου

Αύγουστος 08 2016 18:20 T
Πατέρας και κόρη εκτιμάται πως μετά την αδυναμία να βρουν το σπίτι που διέμεναν για διακοπές στην Κουρούτα και τα Δουνέικα, επιχείρησαν να αναζητήσουν το εξοχικό σπίτι του αδερφού της συζύγου του 68χρονου στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας Βουπρασίας. Όμως μια σειρά λαθών και η άγνοια των δρόμων τους οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία σε ένα χωράφι όπου δεν υπάρχει δρόμος.




Tο σενάριο που εξετάζουν οι αρχές σύμφωνα με το ilialive.gr

Στο τέλος του χωματόδρομου που ακολούθησαν μέσα από το χωριό Μπόρσι, κατέληξαν σε ένα χωράφι, βατό όμως για το αυτοκίνητο τους. Προχώρησαν και έφτασαν μετά από περίπου 800 μέτρα σε αδιέξοδο. Εκεί σταμάτησαν. Πιθανότατα να ήταν νύχτα, πιθανότατα να τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις τους. Εκτιμάται από κάποια στιγμή και μετά, ο πατέρας πέθανε ή έχασε τις αισθήσεις του.


Η κόρη ανησυχώντας, προσπάθησε να γυρίσει πίσω στο δρόμο που είχαν αρχικά ακολουθήσει. Σε απόσταση περίπου 600 μέτρων από το σημείο που σταμάτησε το αυτοκίνητο και που μέσα στη θέση του οδηγού βρέθηκε νεκρός ο πατέρας, εντοπίστηκε και η κόρη πεσμένη στο χώμα κρατώντας ένα παγούρι σύμφωνα με πληροφορίες. Εκεί την εγκατέλειψαν οι αισθήσεις της πιθανότατα μέσα στο λιοπύρι και έσβησε αβοήθητη...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που εντόπισε αρχικά την κόρη, ο Δημήτρης Τσαούσης ειδοποίησε τις Αρχές και μαζί με τους αστυνομικούς λίγο αργότερα βρήκαν και τον πατέρα μέσα στο αυτοκίνητο. Ο κ. Τσαούσης πήγε προς το χωράφι του μετά από ένα μήνα για πρώτη φορά και βρέθηκε μπροστά στο πτώμα της 44χρονης.



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο ημεδαποί (πατέρας και κόρη) που είχαν εξαφανισθεί το απόγευμα της 16ης Ιουλίου στα Δουναίικα Ηλείας, βρέθηκαν νεκροί σήμερα (8 Αυγούστου 2016) στη θέση Κασταράχι Μπορσίου Ηλείας.

Για τους δυο ημεδαπούς είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17η Ιουλίου, το απόγευμα, στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, από συγγενικό τους πρόσωπο.

Σήμερα το πρωί, ιδιοκτήτης ακαλλιέργητου χωραφιού, στη θέση Κασταράχι Μπορσίου Ηλείας, εντόπισε πτώμα γυναίκας σε σήψη και ειδοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, που μετέβησαν άμεσα στο σημείο, ταυτοποίησαν ότι το πτώμα ανήκει στην 44χρονη, ενώ σε απόσταση περίπου 400 μέτρων, βρέθηκε μέσα στο όχημα του, ο 68χρονος πατέρας της.

Το σημείο που βρέθηκε το όχημα είναι σε δύσβατη περιοχή, μέσα σε μη καλλιεργήσιμη γεωργική έκταση και σε μεγάλη απόσταση από τον κοντινότερο χωματόδρομο, ενώ απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το σημείο εξαφάνισής τους.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου των δύο ημεδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου