Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Σήμερα αναμένονται ομαδικές παραιτήσεις στην ΕΠΣ Αργολίδας!



Τις παραιτήσεις τους αναμένεται να υποβάλουν την Παρασκευή (22/7) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Γιάννης Αποστολόπουλος και τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου!


Ριζικές αλλαγές αναμένονται στην ΕΠΣ Αργολίδας.

Ο πρόεδρός της, Γιάννης Αποστολόπουλος, που παραδοσιακά στήριζε τη διοίκηση της ΕΠΟ, αναμένεται, μαζί με άλλα τρία μέλη του Δ.Σ., να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους! Και αυτό, διότι οι συσχετισμοί έχουν, πλέον, ανατραπεί και νέο, ισχυρό πρόσωπο εμφανίζεται να είναι ο αντιπρόεδρος της εν λόγω ΕΠΣ και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Σιδέρης.

Όπως φαίνεται, η κρίση ξέσπασε όταν, πριν τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, έγιναν μυστικές εκλογές στην ΕΠΣ για τα δύο μέλη που θα ψηφίσουν. Το αποτέλεσμα ήταν να βγει ο κ. Σιδέρης, που δεν ήταν επιθυμία του κ. Αποστολόπουλου. Προκειμένου να κρατήσει τις ισορροπίες, δε, ο τελευταίος επέλεξε να μη δώσει το «παρών» στη Γ.Σ. της ομοσπονδίας. Τα άλλα δύο μέλη, όμως, καταψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό του Γιώργου Γκιρτζίκη, ενώ στο τελευταίο Δ.Σ. της ΕΠΣ Αργολίδας η αναλογία ήταν, πλέον, 7-4, με αποτέλεσμα να μπορεί να μπλοκάρει τις εισηγήσεις του προέδρου. Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, «αναγκάζουν» τον κ. Αποστολόπουλο -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να παραιτηθεί.

Πηγή: Sporfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου