Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Δόξα - Ολυμπιακός Γυθείου 3-2 ... παιχνίδι που έσπασε καρδιές

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
Μεγάλη νίκη σημείωσε χθες το απόγευμα στην Μεγαλόπολη η τοπική Δόξα,αφού κέρδισε με 3-2 τον μαχητικό Ολυμπιακό Γυθείου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 13ου ομίλου για τα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Τα πάντα έγιναν στο β ημίχρονο (συναρπαστικό και «χορταστικό» παιχνίδι, με απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων) εκεί όπου σημειώθηκαν τέσσερα (4) τέρματα, υπήρξε χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους, τρεις (3) αποβολές παικτών του Γυθείου, ένα (1) δοκάρι της φιλοξενούμενης ομάδας και πολλές κλασικές ευκαρίες.
 Οι θριαμβευτές έπαιξαν με τους Δημητρέλη, Αθανασιάδη, Παναγιωτόπουλο, Γιαννακούλια, Στρέμπα, Αντώνακα, Δρόσο, Κατσαρό, Νάνο, Λυμπερόπουλο Ν. και Λυμπερόπουλο Δ. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Τζιαννής, Μοσχίδης και Κοσκολός. 
Όλοι τους ήταν συγκινητικοί με την απόδοσή τους.
Η αήττητη, πρωτοπόρος και με την καλύτερη επίθεση Δόξα Μεγαλόπολης, έφτασε τους 8 βαθμούς στον όμιλο και εξακολουθεί να ορίζει η ίδια την… τύχη της. Ο Ολυμπιακός Γυθείου, με τέσσερις (4) συνεχόμενες ήττες, αποκλείστηκε απ’ την διεκδίκηση της ανόδου.

Η Δόξα Μεγαλόπολης, που διαθέτει τον 1ο σκόρερ (Νίκος Λυμπερόπουλος) του ομίλου, αγωνίζεται την Κυριακή στην Πύλο Μεσσηνίας, κόντρα στον τοπικό Τσικλητήρα και με νίκη, ανεβαίνει κατηγορία. Την ίδια ώρα, η Ένωση Λέρνας (πρωταθλήτρια Αργολίδας) αγωνίζεται με τον αποδεκατισμένο Ολυμπιακό Γυθείου και ευελπιστεί να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα (κέρδισε χθες με 1-0 την Πύλο), ώστε να διεκδικήσει και αυτή, την άνοδό της στην εθνική κατηγορία.

Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου