Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης στην 4η Μεραρχία Πεζικού


Σήμερα Τρίτη,29 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου από τον Ταξίαρχο , Νικόλαο Παναγόπουλο προς τον Υποστάτηγο ,Βασίλειο Δοκμετζόγλου.



Η τελετή έγινε στο Στρατόπεδο "Στατηγού Θεοδώρου Κολοκοτρώνη" (11ο ΣΠ) όπου παρεβρέθηκαν πολιτικές ,θρησκευτικές στρατιωτικές και τοπικές αρχές καθώς και τα στελέχη της φρουράς Τρίπολης.

Ο Στρατηγός, Νικόλαος Παναγόπουλος στην ομιλία του μίλησε για το έργο του ως Διοικητής του κέντρου και όπως είπε:""Kαταφέραμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας και να υλοποιήσουμε τους αντικειμενικούς σκοπούς μας ". Καθώς επίσης ευχαρίστησε όλους τους φορείς και τον λαό για την στήριξη τους και ευχήθηκε υγεία,τύχη και δύναμη στον νέο διοικητή.

Έπειτα ο Υποστράτηγος, Βασίλειος Δοκμετζόγλου στην ομιλία του εξέφρασε την χαρά του για την παραλαβή της διοίκησης και όπως είπε χαρακτηριστικά:"Αισθάνομαι τον εαυτό μου τυχερό, που παραλαμβάνω την διοίκηση από τον Ταξίαρχο Νικόλαο Παναγόπουλο του οποίου ο επαγγελματισμός, η προσωπικότητα και η χρηστή διοίκηση με την χριστιανική ευλάβεια που την διέκρινε, ανέδειξαν και επιβράβευσαν το έργο, που επιτελέστηκε επί διοικήσεώς του".

Κλείνοντας ο κ. Δοκμετζόγλου τόνισε πως :"Είμαι έτοιμος να μοιραστώ μαζί σας, τις όποιες δυσκολίες και τα όποια προβλήματα" και ευχήθηκε στον πρώην Διοικητή,κ. Παναγόπουλο ευτυχία και να έχει μεγάλη επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ στο:  Arcadiaspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου