Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στον παιδικό σταθμό Κάρτσοβας



Την Πέμπτη 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μια εκπληκτική εκδήλωση προς τιμήν της Εθνικής μας Εορτής,25ης Μαρτίου στον παιδικό σταθμό της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας στο χώρο του 'Αλσους της Ζωοδόχου Πηγής Κάρτσοβας στην Τρίπολη.

Στην γιορτή αυτή βρίσκονταν γονείς και παιδιά καθώς και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος. Τα παιδιά είπαν τα ποιήματά τους για την 25η Μαρτίου καθώς και τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί με τις δασκάλες τους τραγουδάκια για την 25η Μαρτίου.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την σημερινή γιορτή για Εθνική Εορτή της πατρίδας μας. Όπως είπε η χαρά είναι το γνώρισμα της Εκκλησίας και είναι το δώρο που έδωσαν τα παιδιά σε όλους με την σημερινή εορτή.Συγχαρητήρια έδωσε στα παιδιά και στις δασκάλες για την όμορφη αυτή εκδήλωση που δημιουργήσαν .Χρόνια πολλά ευχήθηκε σε όλους και να χαίρονται τα παιδιά και να τα καμαρώνουν πάντα όπως επιθυμούν.

Κλείνοντας ο διευθύνων σύμβουλος κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος μίλησε για την σημερινή εορτή της 25ηςΜαρτίου.
Όπως είπε τα παιδιά έδωσαν μεγάλη χαρά σε όλους με αυτή την γιορτή και μας χάρισαν την χαρά και τον ενθουσιασμό των προγόνων μας.Τόνισε ο κ. Βαλασόπουλος πως θεωρεί υποχρέωση να δίνεται η σκυτάλη στις νέες γενιές και να τους μιλάμε για τους προγόνους και τις θυσίες που έχουν γίνει για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.
Τέλος ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε μικρούς και μεγάλους και όλοι να συνειδητοποιήσουν την σημαντικότητα αυτών των στιγμων και να μεταλαμπαδέψουν αυτό που μας έδωσαν οι πρόγονοι μας,  την αγάπη στην πατρίδα,στην πίστη,στην ορθοδοξία και τον ελληνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου