Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Επιμελητήριο Αρκαδίας: ζητά μείωση κόστους ΟΤΕ tv και NOVA

Μείωση κόστους συνδρομών ζητά το Επιμελητήριο σε δύο πολυεθνικές εταιρίες

Μετά από σειρά αιτημάτων των επαγγελματιών εστίασης - μελών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας σχετικά με το υψηλό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών δημόσια θέασης στα επαγγελματικά πακέτα, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ζητά – ξεχωριστά – από τις δύο πολυεθνικές εταιρείες να εξετάσουν τη δυνατότητα μείωσης του κόστους των επαγγελματικών πακέτων προκειμένου οι μικρές τοπικές επιχειρήσεις να μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές και να διατηρήσουν ή να αποκτήσουν αυτήν την σημαντική υπηρεσία που βοηθά τόσο τις ίδιες τις επιχειρήσεις όσο και τους απλούς πολίτες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν αυτά τα προγράμματα και δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν αυτήν την υπηρεσία στο σπίτι τους.




Παρέμβαση για το κόστος επαγγελματικού πακέτου OTE TV
Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε το αίτημα πολλών μελών μας – επιχειρήσεων που είναι ή επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές του επαγγελματικού πακέτου OTE TV που προσφέρει η εταιρεία σας. Όπως γνωρίζετε, ειδικά στην επαρχία, η αξιοποίηση αυτής της υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις μικρές επιχειρήσεις (καφετέριες, καφενεία κ.λπ.) καθώς δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές διασκέδασης και ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα μας. Όμως το κόστος της εν λόγω υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα υψηλό και δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελληνικές επιχειρήσεις είναι δύσκολο γι’ αυτές να ανταποκριθούν .

Για τους λόγους αυτούς, σας παρακαλούμε να εξετάσετε τη δυνατότητα μίας μείωσης των τιμών του επαγγελματικού πακέτου OTE TV για τις επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας, προκειμένου οι μικρές τοπικές επιχειρήσεις να μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές και να διατηρήσουν ή να αποκτήσουν αυτήν την σημαντική υπηρεσία που βοηθά τόσο τις ίδιες τις επιχειρήσεις όσο και τους απλούς πολίτες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν αυτά τα προγράμματα και δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν αυτήν την υπηρεσία στο σπίτι τους.


Παρέμβαση για το Κόστος NOVA professional για δημόσια θέαση
Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε το αίτημα πολλών μελών μας – επιχειρήσεων που είναι ή επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές της υπηρεσίας NOVA professional που προσφέρει η εταιρεία σας. Όπως γνωρίζετε, ειδικά στην επαρχία, η αξιοποίηση αυτής της υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις μικρές επιχειρήσεις (καφετέριες, καφενεία κ.λπ.) καθώς δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές διασκέδασης και ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα μας. Όμως το κόστος της εν λόγω υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα υψηλό και δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελληνικές επιχειρήσεις είναι δύσκολο γι’ αυτές να ανταποκριθούν .

Για τους λόγους αυτούς, σας παρακαλούμε να εξετάσετε τη δυνατότητα μίας μείωσης των τιμών της υπηρεσίας NOVA professional για δημόσια θέαση, προκειμένου οι μικρές τοπικές επιχειρήσεις να μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές και να διατηρήσουν ή να αποκτήσουν αυτήν την σημαντική υπηρεσία που βοηθά τόσο τις ίδιες τις επιχειρήσεις όσο και τους απλούς πολίτες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν αυτά τα προγράμματα και δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν αυτήν την υπηρεσία στο σπίτι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου