Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Βίτσας από Βίγλες: Κανένας σχεδιασμός για Hot Spot στην Πελοπόννησο (vid)

Με δηλώσεις του, o Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας απάντησε στα ερωτήματα των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις Βίγλες Μεγαλόπολης για να παραστεί σε εκδήλωση τιμής και μνήμης εκτελεσθέντων Ελλήνων πατριωτών από τους Γερμανούς την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βίτσας αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις οι οποίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και οι οποίες δεν είναι ενθαρρυντικές για το κυβερνών κόμμα καθώς οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την ΝΔ να προηγείται με πάνω από 4 μονάδες.

Ο κ. Βίτσας, αστειευόμενος για το αν χτυπούν καμπανάκια στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι τα καμπανάκια που χτυπάνε είναι αυτά της κρίσης και τόνισε ότι «καθήκον έχουμε να τα ξεπεράσουμε».
Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι ανθρώπων οι οποίοι σε αυτές τις δημοσιοποιήσεις απαντούν «Δεν ξέρω / Δεν απαντώ», επεσήμανε.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις μεταναστευτικές ροές που δέχεται η Ελλάδα, λέγοντας ότι χρειάζεται αλληλεγγύη και ανθρωπιά.
Σε ό,τι αφορά τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών και την περίπτωση να δημιουργηθούν τέτοιοι χώροι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, απάντησε ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός για κάτι τέτοιο, εκτός βέβαια από το κέντρο στην περιοχή της Κορίνθου.

Μάλιστα, ο κ. Βίτσας εμφανίστηκε ιδιαιτέρως αισιόδοξος: «Σύντομα θα υπάρξουν εκείνες οι συνθήκες ώστε από τη μια μεριά να σταματήσει ο πόλεμος στην Συρίας με μια συμφωνία η οποία θα τηρηθεί ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Τουρκία και από την άλλη θα διευθετηθούν οι δρόμοι των προσφυγικών ροών», επεσήμανε.
Θα διαφυλάξουμε τα σύνορα μας και κανείς δεν έχει αμφιβολία για αυτό.
Έφ.Κ



Πηγή Arcadia Portal

1 σχόλιο:

  1. Κυρία Δημητρακοπούλου. Ενώ βλεπω αναφέρεστε στο σαιτ σας, στις δηλώσεις Βίτσα από τις βίγλες που ειχε κατέβη στο μνημοσυνο των 212 εκτελεσθεντων απο τους Ναζι κατά την περιοδο της γερμανικής κατοχής, το γεγονος του εγκληματος των Ναζι το περνατε ασχολιαστο. Πως να το εκλαβουμε αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή