Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Και Κόκκινη Νύχτα στην Καλαμάτα !!!



Με προσδοκίες για επιτυχία και συμμετοχή πολύ κόσμου, με υποσχέσεις για καταπληκτικές αγορές και διασκέδαση, η Καλαμάτα ετοιμάζεται για την "Κόκκινη Νύχτα" από αύριο στις 6 το απόγευμα έως τις 3 το πρωί της Κυριακής.


Χθες σε συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας κάλεσε όλο τον κόσμο της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, αλλά κι ακόμη παραπέρα, να επισκεφθεί την Καλαμάτα για να συνδυάσει τις αγορές του σε πολύ χαμηλές τιμές με τη διασκέδαση, ενώ τα καταστήματα θα προσφέρουν κεράσματα και θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε πολλά σημεία του εμπορικού και ιστορικού κέντρου της πόλης.

Τη φωνή τους ένωσαν μαζί του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρης Μανιάτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων - αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Λίλιαν Ψηλάκη και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Βεργόπουλος.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Μανιάτης παρατήρησε ότι τέτοια εγχειρήματα είναι πολύ σημαντικά για τη διαφήμιση της πόλης, ενώ στάθηκε στην προβολή της σε όλη την Ελλάδα.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λίλιαν Ψηλάκη προσκάλεσε το καταναλωτικό κοινό της Μεσσηνίας και των όμορων νομών να έρθει και να ψωνίσει σε καταπληκτικές τιμές, με πολύ μεγάλο ποσοστό εκπτώσεων.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων - αντιδήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος παρατήρησε ότι η ομοσπονδία στηρίζει την προσπάθεια του δήμου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Βεργόπουλος επεσήμανε ότι η καρδιά της Πελοποννήσου θα χτυπάει στην Καλαμάτα.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 6.30 με μουσική περιοδεία της Φιλαρμονικής. Στην κεντρική πλατεία: Στις 7 μ.μ. ζωντανή ραδιοφωνική και διαδικτυακή εκπομπή, στις 9.15 δρώμενα ρεκόρ Γκίνες Μπατσάτα και στις 9.45 έντεχνη - ευρωπαϊκή μουσική με τους "Coverbus". Στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στις 8 το βράδυ, το ΜΕΘ θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση "Ρεμπέτικο" με μουσική και τραγούδια. Στην πλατεία Οθωνος, από τις 8.45 παραδοσιακό χορευτικό γλέντι με τοπικούς συλλόγους. Και απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο, στις 9 το βράδυ, δραστηριότητες για παιδιά.

Παράλληλες δράσεις διασκέδασης θα υπάρχουν στο εμπορικό και ιστορικό κέντρο, σε δρόμους, πλατείες και πεζόδρομους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου