Το ΘΕΜΑ της ΜΕΡΑΣ.....

Αυτή είναι η πρόταση του Δήμου Τρίπολης για την διαχείριση απορριμμάτων της (βίντεο)

Τη Δευτέρα 19/03/2018 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο,   πραγματοποιήθηκε μια πρώτη παρουσίαση της πρότασης του Δήμου Τρίπολης  ...

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Κοπή Βασιλόπιτας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου έκοψε, σήμερα το μεσημέρι, ο ασκών καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Διονύσης Παναγιωτόπουλος, παρουσία των Γενικών Διευθυντών, Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων Αντώνη Κανταρτζόπουλου και Εσωτερικής Λειτουργίας, Γεωργίας Πατακιάρα.

Στη σύντομη ομιλία του, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε ότι παρά το ότι ο 2015 ήταν μια ακόμη δύσκολη χρονιά για τη χώρα και για τους πολίτες, χάρη και στις άοκνες προσπάθειες των στελεχών της, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου συνέχισε να είναι μια από τις κύριες ατμομηχανές στο δρόμο προς την ανάπτυξη, παράγοντας ένα σημαντικότατο έργο, με τελικό και μόνο αποδέκτη τον πολίτη. Αφού, δε, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους προϊσταμένους και υπαλλήλους των υπηρεσιών για τη συνέπειά τους στο σημαντικό έργο που επιτελούν, τους ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και υγεία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου