Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Η Λακωνία το έλυσε, η Μεσσηνία γιατί ακόμα παλεύει;


Η Λακωνία έχει λύσει τα ζητήματα της μεταφοράς μαθητών από τις 22 Σεπτεμβρίου. Με αφορμή άρθρο μας που δημοσιεύθηκε τις προηγούμενες ημέρες, με τίτλο «Το κράτος “τρολάρει” τους γονείς μαθητών», ιδιοκτήτης ταξί από τη Λακωνία σχολίασε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας www.tharrosnews.gr ότι στη δική τους περιοχή το θέμα λύθηκε. 

Συγκεκριμένα, ανέφερε: 
«Έχετε δίκιο στο σκεπτικό σας, μόνο σε κάτι θα σας διορθώσω. Δεν είναι σε όλους τους νομούς οξυμμένο το πρόβλημα. Στη Λακωνία που οι ιδιοκτήτες ταξί οργανωθήκαμε σε κοινοπραξίες, καλύψαμε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα. Ο Διεθνής Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός ήταν εύστοχος και επιτυχής κατά 99%, και από 22 Σεπτεμβρίου όλα τα δρομολόγια, 300 περίπου τον αριθμό, σε όλη τη Λακωνία, εξυπηρετούνται. Ακόμη και τα λεγόμενα άγονα και εξαιρετικά ασύμφορα δρομολόγια οι κοινοπραξίες τα εξυπηρετούν από την πρώτη στιγμή»
 Επιβεβαιώσαμε, λοιπόν, ότι πράγματι έτσι έγινε στη Λακωνία. Η Μεσσηνία γιατί δεν μπορεί να ακολουθήσει μια επιτυχημένη λύση και ακόμα ταλαιπωρούνται μαθητές και γονείς; 

 Και κάτι ακόμα: Όταν επανειλημμένα ένα δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών έχει κηρυχθεί άγονο στις διαπραγματεύσεις, γιατί δεν εγκρίνεται έστω και η μία προσφορά που κατατίθεται κατά την επανάληψη της διαπραγμάτευσης και κηρύσσεται εκ νέου άγονο, όταν βλέπουμε ότι πλέον φτάσαμε στα Χριστούγεννα; Β.Β. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου