Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Που πάει το έργο της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης;


Κυρία Δημητρακοπούλου,

Ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατέθεσε στις 23 Οκτωβρίου ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου της ολοκλήρωσης της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης (Β΄Φάση), αναφερόμενος και σε σχετική απόφαση χρηματοδότησης του έργου (την οποία είχε συνυπογράψει ως Υπουργός).

Σας αποστέλλω συνημμένα τα σχετικά αρχεία. 

Θα είναι ενδιαφέρουσες οι απαντήσεις των κ.κ. Υπουργών (εφόσον δοθούν), τόσο σε ό,τι αφορά στο χρονοδιάγραμμα όσο και σε ό,τι αφορά στην ακριβή κατανομή της χρηματοδότησης, δηλαδή πόση θα είναι η κοινοτική, πόση η εθνική και πόση η ίδια συμμετοχή της Επιχείρησης...

Γιατί, ως φαίνεται από τις ενέργειες του Δήμου, πλέον δεν υπάρχει πρόνοια για κάλυψη της τυχόν ίδιας δαπάνης από την Επιχείρηση, αφού οι πιστώσεις που είχαν εξασφαλισθεί από το 4ο ΕΑΠ, με συγχρηματοδότηση Δήμου και Περιφέρειας, πάνε για απένταξη...

3 σχόλια:

  1. Το ότι η νέα δημοτική αρχή δεν έχει κάνει τίποτα το ξέρουν και οι πέτρες. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η αντιπολίτευση ασκεί το έργο της μέσα από τα μπλόγκ και μέσω ανώνυμων δημοσιευμάτων και σχολίων!
    Σε μια πόλη που η δημοτική αρχή είναι ανίκανη και οι αντιπολιτεύσεις είναι εξαφανισμένες , μπορούμε να καταλάβουμε όλοι μας ποια θα είναι η τύχη μας.
    Υπάρχουν δημοτικά συμβούλια και υπάρχουν και διαδικασίες που θα πρέπει οι αντιπολιτεύσεις να ενημερωνουν ΕΠΩΝΥΜΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ τους πολίτες.
    Και όχι να στέλνουν ανώνυμα ραβασάκια.
    Περαστικά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ, με παρεξήγησες...Αλλού να ψάξεις για όσα λες. Ζητάς ενημέρωση. Διαπιστώνεις ότι δεν την έχεις από τις αντιπολιτεύσεις. Όμως, γνωρίζεις από διαδίκτυο, αφού μπορείς και σχολιάζεις. Σου λέω τούτο: ΟΛΑ, μα ΟΛΑ, υπάρχουν πλέον στο διαδίκτυο. Και οι διαδικασίες και οι αποφάσεις, τα πάντα! Εάν έχεις όρεξη λοιπόν μπες στον κόπο να ψάξεις! Πιστεύω ότι μπορείς να το κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕΤΩΠΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ; ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΗΣΣΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ - ΟΧΙ ΟΛΟΙ - ΚΑΙ ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΧΑΜΗΛΟ - ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ... ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΛΑΙΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΩΚΟ (ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ), Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ - ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ - Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ...ΛΙΓΟΣ. ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΣΚΕΤΗ ΑΦΩΝΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΝΩΡΙΣ. ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑΚΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ, ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΜΕ, ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΗΔΕΝ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ, ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. Ο κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ; ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΞΥΠΝΑ, ΔΗΜΑΡΧΕ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ Ως ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή