Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Λαϊκή Συσπείρωση: Συμφώνησαν και αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα τους... (23 - 25 - 31 Οκτώβρη 2015)


Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη συμμετοχή αγροτών, τη Δευτέρα 19-10-2015 στο Στάδιο Τεγέας η σύσκεψη που είχε προγραμματίσει το μπλόκο των Βουρβούρων. Οι αγρότες ενημερώθηκαν για τις αποφάσεις του πανελλαδικού συντονιστικού των μπλόκων.

Συμφώνησαν και αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα τους. 

Αποφάσισαν να κάνουν δύο ακόμη συσκέψεις για ενημέρωση και άλλων αγροτών την Παρασκευή 23­/10­/2015 στο Αλεποχώρι και την Κυριακή 25­/10­/2015 στο Κάψια και συμμετοχή στην Πανπελοποννησιακή συγκέντρωση στις 3­1/10­2015 στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη στις 8 το βράδυ.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ... ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΛΑΠΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΓΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ; ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ, ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ. ΘΑΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή