Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Δήμος Τρίπολης: Θερινά Τμήματα απασχόλησης παιδιών / Πρόγραμμα βοήθειας απόρων / 30 Υποτροφίες Ινστιτούτου Goethe / Tripolis Arcadia 2021

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2015 ξεκινά η λειτουργία των θερινών τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο διδακτήριο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.

Το πρόγραμμα που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου 2015,θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή ,εκτός Σαββάτου- Κυριακής και αργιών και από τις 07.00 έως τις 16.00. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης 2713-600480 ( αρμόδια κ. Χιώτη Ελένη ) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .


-------------------------------------

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)»
_____________________________________________________

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης, πρόκειται να υλοποιήσει στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

Στο πλαίσιο αυτό, 


ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ 

ΟΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ που κατοικούν στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας να υποβάλλουν Αιτήσεις Υπαγωγής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Ωφελούμενοι των παροχών είναι:

1. Ενήλικα φυσικά πρόσωπα (άγαμα, διαζευγμένα, σε διάσταση ή σε χηρεία), που υποβάλλουν ατομική φορολογική δήλωση και δεν εμπίπτουν στις παρακάτω κατηγορίες των εξαρτώμενων μελών

-------------------------------------

Ανοιχτή Πρόσκληση για 30 υποτροφίες του προγράμματος “ΣτART – Youth Culture Initiatives in Greece”.

Αξιότιμοι κύριοι/ες,

Εκ μέρους του Ινστιτούτου Goethe Θεσσαλονίκης, σας ενημερώνουμε για τη δημοσίευση Ανοιχτής Πρόσκλησης για 30 υποτροφίες του προγράμματος “ΣτART – Youth Culture Initiatives in Greece”.

Απευθύνεται σε νέες και νέους απόφοιτους πανεπιστημίου που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα της Πολιτιστικής Διαχείρισης στην Ελλάδα και να καταρτιστούν σε δεξιότητες management στον πολιτισμό μέσω συνεργασίας με πολιτιστικά κέντρα στη Γερμανία και ομάδες/οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα.

Το ΣτART είναι ένα πρόγραμμα του Ιδρύματος Bosch (Robert Bosch Stiftung) που διεξάγεται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Goethe Θεσσαλονίκης (Goethe-Institut Thessaloniki) και το Γερμανικό Δίκτυο Κοινοτικών Πολιτιστικών Κέντρων (Bundesvereinigung Soziokultureller Zentren e.V.).

Στα επισυναπτόμενα αρχεία μπορείτε να βρείτε:
τη λεπτομερή περιγραφή του προγράμματος μέσα από την Πρόσκληση (Open call) και
την Αίτηση (Application Form) με προθεσμία υποβολής την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.bosch-stiftung.de/content/language2/html/60449.asp

Παρακαλώ προωθείστε την ανοιχτή πρόσκληση μέσα από το δίκτυό σας στα άτομα που μπορεί να αφορά.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση.

------------------------------------

Η Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Λυκούργου Σταυράκου, σε συνεργασία με το δήμο Τρίπολης,οργανώνει συνάντηση προσωπικοτήτων των Τεχνών και των Γραμμάτων στο πλαίσιο υποστήριξης της υποψηφιότητας για το θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης TRIPOLIS ARCADIA 2021. Σκοπός της συνάντησης είναι η δημιουργία ενός ευρύτατου δικτύου διαλόγου, ανταλλαγής ιδεών και διαμόρφωσης προτάσεων που συγκλίνουν στην τελική άρθρωση του καλλιτεχνικού προγράμματος που θα κατατεθεί στον φάκελο υποψηφιότητας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου